Linda's Pruttel

Zoeken

Ga naar de inhoudsopgave

Algemene voorwaarden

Bestelinformatie

Leverings- en betalingsvoorwaarden.
Prijzen en betalingen
Alle prijzen zijn in euro’s en exclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Nadat u een bestelling heeft geplaatst, ontvangt u binnen 24 uur een bevestigingsmail. In deze bevestigingsmail worden ook de standaard verzendkosten (binnen Nederland) vemeld (TNT tarieven). Wacht met betalen totdat u de bevestigingsmail met het totaalbedrag heeft ontvangen. Vult u het bestelformulier alstublieft volledig in. Niet volledig ingevulde bestelformulieren worden niet in behandeling genomen. Als u binnen 24 uur geen bevestigingsmail heeft ontvangen van Linda's Pruttel, neemt u dan contact met mij op via het contactformulier. Na ontvangst van uw betaling verstuur ik uw bestelling binnen 1 week. Artikelen die met de hand moeten worden gemaakt, hebben een langere, niet vooraf te bepalen levertijd. Duurt de levering langer dan 4 weken, dan nemen wij contact met u op. Zelf afhalen op het afgesproken adres kan ook. U dient het afgesproken bedrag vooraf te betalen, of bij afhalen.

Levering

Leveringstermijn maximaal 1 week voor producten op voorraad. Artikelen die met de hand moeten worden gemaakt, hebben een langere, niet vooraf te bepalen levertijd. Duurt de levering langer dan 4 weken, dan nemen wij contact met u op. Genoemde termijnen gelden voor leveringen binnen Nederland.
Betalingen
Betalingen, bij afhalen op het afgesproken adres, vinden plaats onder contante betaling. Bij orders die verstuurd moeten worden, dient er vooraf overgemaakt te worden op rekeningnummer: 1590.83.443 t.n.v. Linda's Pruttel.
Eventuele fouten in weergegeven informatie verplicht mij niet tot levering.
Prijzen en artikelen zijn onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen, zet- en drukfouten.
Afbeeldingen in deze webwinkel kunnen afwijkingen vertonen in kleur t.o.v. de geleverde artikelen.


Terug naar de inhoudsopgave | Terug naar het hoofdmenu